Raad van Kinderen

 

Is het niet logisch om naar de ideeën van kinderen te luisteren, helemaal als het gaat over vraagstukken die ook hun toekomst gaan bepalen?

Met de Raad van Kinderen denken kinderen structureel mee met bedrijven en organisaties over strategische en maatschappelijke vraagstukken. Iedereen wint met een Raad van Kinderen: kinderen kunnen meedenken over de wereld om hen heen, besluitvormers ontdekken nieuwe denkrichtingen en leraren worden geïnspireerd door de creatieve denkkracht van hun leerlingen.

 

Pimp uw bedrijf, luister naar de raad van kinderenLaat kinderen meedenken met bedrijven over strategische vraagstukken en tel uit je winst. De kinderen krijgen de ideale les ‘het leven zoals het is’ en de bedrijven verruimen hun slagkracht dankzij de dwarse kindervisies op de wereld. ‘Een Belgische organisatie toont grote interesse’, vertelt de drijvende kracht, Nederlands prinses Laurentien.

“Het is niet zomaar wat kinderen samen zetten die ideetjes hebben. De kinderen zoeken een oplossing voor een dilemma binnen een bedrijf. Meestal komt daar iets uit waar de eigen marketingdiensten of raden van bestuur niet zouden aan denken”, zegt de Nederlandse prinses Laurentien. Dit artikel verscheen op 4 november 2015 in het Belgisch dagblad De Morgen. Ga naar de website van De Morgen om het artikel verder te lezen (betaald).