Raad van Kinderen

 

Is het niet logisch om naar de ideeën van kinderen te luisteren, helemaal als het gaat over vraagstukken die ook hun toekomst gaan bepalen?

Met de Raad van Kinderen denken kinderen structureel mee met bedrijven en organisaties over strategische en maatschappelijke vraagstukken. Iedereen wint met een Raad van Kinderen: kinderen kunnen meedenken over de wereld om hen heen, besluitvormers ontdekken nieuwe denkrichtingen en leraren worden geïnspireerd door de creatieve denkkracht van hun leerlingen.

 

 

Contact

Wilt u meer informatie over de Raad van Kinderen of u aanmelden? Via onderstaand formulier kunt u contact met ons opnemen.

 

Carroussel-2-klein.jpg
Vul in:

Bedankt voor de inzending!

Veelgestelde vragen

Hieronder hebben we de meest gestelde vragen op een rij gezet.  Mocht u een andere vraag hebben, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

 

Wat is de Raad van Kinderen?
Een Raad van Kinderen onderzoekt strategische dilemma’s van bedrijven en organisaties. Zij geven ideeën over mogelijke oplossingen. Bedrijven en organisaties gaan met deze adviezen aan de slag.


Hoe doe je mee aan de RvK?
Je kan je hierboven in het contactformulier aanmelden voor de Raad van Kinderen.

Ik ben van een bedrijf en wil graag meer informatie. Waar vind ik dat?
Meer informatie voor bedrijven vind je hier.

 

Ik ben een leerkracht en wil graag meer informatie. Waar vind ik dat?
Meer informatie voor scholen vind je hier.

 

Ik ben van de media. Bij wie kan ik terecht voor meer informatie?
Maak gebruik van het bovenstaande contactformulier voor persvragen.

 

Wat is de meerwaarde voor bedrijven?
Met de Raad van Kinderen denken kinderen structureel mee met bedrijven en organisaties over strategische en maatschappelijke vraagstukken. Besluitvormers ontdekken door de frisse blik van kinderen nieuwe denkrichtingen. Ook kunnen de verkregen inzichten zorgen voor een verbreding van strategie of bedrijfsvoering.

 

Wat is de meerwaarde voor kinderen?
Met de Raad van Kinderen denken kinderen structureel mee met bedrijven en organisaties over strategische en maatschappelijke vraagstukken. Kinderen leren meedenken over de wereld om hen heen. Ook is de Raad van Kinderen goed voor hun persoonlijke ontwikkeling en de manier waarop zij met andere kinderen in de klas omgaan.

 

Wat is de meerwaarde voor scholen?
Met de Raad van Kinderen denken kinderen structureel mee met bedrijven en organisaties over strategische en maatschappelijke vraagstukken. Leraren worden geïnspireerd door de creatieve denkkracht van hun leerlingen.