team 

Marloes van der Have
Algemeen Directeur

Maatschappelijke vragen op een ondernemende manier aanpakken is wat Marloes drijft. Samen mét mensen voor wie het belangrijk is dat er een oplossing komt. Oprechte interesse en creatieve oplossingen typeren haar. Saxofoon, muziek en mooie avonden met familie

en vrienden maken het af. Marloes bekleedt ook een functie als bestuurslid bij het landelijke bestuur van de Maatschappij. 

Laurentien van Oranje
Oprichter 

 

Wat is er nóg mooier dan iets opstarten waar je in gelooft en dat samen met anderen groot maken? In Laurentiens dagelijks leven zijn dat schrijven, muziek, kinderlogica en van ‘gewone momenten’ een feest(je) maken. O ja, en nootjes. Gelukkig is er voor alles een oplossing.

 

Karen Lampe

Manager Partnerships

Karen houdt ervan nieuwe ideeën gericht op sociale impact handen en voeten te geven. Ze zet haar tanden graag in maatschappelijke projecten en duurzaamheids-vraagstukken. Haar vrije tijd brengt ze het liefst door in de natuur, met haar man en hun twee dochters.

Paul Geraeds

Associate Partner

E​én van Paul zijn overtuigingen is dat succes altijd teamwork is. Met zijn ruime bestuurlijke ervaring is hij een gewilde sparringpartner. Daarom zoekt hij verbinding tussen teams en met de buitenwereld. Paul brengt veel positieve energie met zich mee. Structuur aanbrengen is hem op het lijf geschreven. In zijn vrije tijd squasht hij en heeft hij een grote voorliefde voor Engelse auto's (tenminste, als ze rijden).

Anica Schilperoord 

Manager Programma's


Vanuit haar passie voor educatie is Anica oprecht nieuwsgierig naar de motivatie achter bepaald gedrag. Fonkelingen wakkeren motivatie aan. Haar eigen fonkelingen zijn overal: de geur van schone was aan de lijn, een goed gesprek en lopen over een markt met bloemen en warme stroopwafels. 

Lanette Lanting

Jr. Programma Manager Raad van Kinderen
 

Werken bij Missing Chapter betekent voor Lanette samen nieuwe en verrassende inzichten ontdekken en verwezenlijken. Dat doet ze ook in haar vrije tijd, waarin ze alles leest en kijkt wat los- en vastzit. Haar grote droom is om een rondreis door Zuid-Amerika te maken, naar vulkaan Chimborazo in Ecuador en het Amazoneregenwoud.  

Alphons Jansen

Business Controller

Muziek, kitesurfen, CO2-reductie en een geweldig gezin met twee zoons. Dat zijn een paar kernbegrippen die de financiële cijferman Alphons in het dagelijks leven bezighoudt. En zijn werk natuurlijk, waar hij debet van credit scheidt en zijn collega’s de nodige inzichten geeft in het financiële reilen en zeilen van Missing Chapter. 

Karien Meinders

Support Partnerships

Karien verdiept zich graag in de maatschappij en politiek.  In haar vrije tijd zit ze het liefst op haar balkon met koffie te genieten van de zon, spelend op haar gitaar. En anders is ze bij vrienden en familie, een muziekevenement, experimenteert ze in de keuken of snuift ze cultuur op stedentrips: andere talen, gewoonten, architectuur en ander eten.

Marissa Zweedijk

Adviseur Kind-inclusie

 

Marissa gelooft dat wanneer je de mogelijkheid creëert om kinderen een stem te geven dit resulteert in super mooie meningen en nieuwe frisse inzichten. Buiten haar werk om leest Marissa graag boeken, van autobiografie tot roman. Zij waait uit, het liefste aan de Zeeuwse kust en reist zij het hele land door om tijd door te brengen met vrienden en familie.

Marianne Dekker
Adviseur Kind-inclusie 

Kinderen laten zich niet stoppen door dingen die onmogelijk lijken. Dit leerde Marianne tijdens haar studies én toen ze werkte aan de oprichting van Hockeyclub Feijenoord. Haar vrije tijd brengt deze extraverte wereldverbeteraar het liefst lezend (thrillers) of temidden 

van familie en vrienden door.

Tamara Salsbach
Adviseur Kind-inclusie Curaçao

 

Kinderrechten staan bij Tamara hoog in het vaandel, en dus ook het recht op een 

participatie. Ze is trots dat ze deel mag uitmaken van dit team, vanuit zonnig Curaçao. Prachtig om te zien hoe kinderen tijdens de trajecten groeien en hoe de volwassenen grote waardering krijgen van én voor kinderen.

Mirla Passchier

Project Manager Kids Council

Aruba

Mirla is geboren op Aruba, heeft een Arubaanse moeder en een Nederlandse vader, ze is moeder van een zoon & dochter. Mirla is heel actief en enthousiast bezig om de scholen fte verbinden aan de business community zodat de stem van het kind echt gehoord wordt en meetelt. Mirla is heel erg bekend op het eiland vanwege haar hardloop activiteiten (overgenomen door de pionier, haar vader), het zogeheten Rondje Aruba. Over energie gesproken...

Yvonne Siegersma

Support Programma's

 

De juiste vragen stellen is belangrijker dan ooit. Nieuwsgierig zijn en creatief na durven denken over kleine en grote onderwerpen is vanzelfsprekend voor kinderen. Zo gaat Yvonne  zelf graag observerend door het leven. Ze is gedreven bij te dragen aan het vinden van oplossingen van maatschappelijke vraagstukken.Schilderen, tekenen en nieuwe sporten of plekken ontdekken zijn dingen die zij het liefste doet in haar vrije tijd.

logo-YC.png

kind-inclusie voor een duurzame wereld

CBFLogo.png
ANBI.png

Missing Chapter Foundation 
't Hoenstraat 5
2596 HX Den Haag
+31 (0)70 345 5106

info@missingchapter.org

  • Black Instagram Icon
  • Black Youtube Icoon
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon