team 

Laurentien van Oranje
Oprichter 

 

Wat is er nóg mooier dan iets opstarten waar je in gelooft en dat samen met anderen groot maken? In Laurentiens dagelijks leven zijn dat schrijven, muziek, kinderlogica en van ‘gewone momenten’ een feest(je) maken. O ja, en nootjes. Gelukkig is er voor alles een oplossing.

 

Karen Lampe

Karen houdt ervan nieuwe ideeën gericht op sociale impact handen en voeten te geven. Ze zet haar tanden graag in maatschappelijke projecten en duurzaamheids-vraagstukken. Haar vrije tijd brengt ze het liefst door in de natuur, met haar man en hun twee dochters.

Anica Schilperoord 


Vanuit haar passie voor educatie is Anica oprecht nieuwsgierig naar de motivatie achter bepaald gedrag. Fonkelingen wakkeren motivatie aan. Haar eigen fonkelingen zijn overal: de geur van schone was aan de lijn, een goed gesprek en lopen over een markt met bloemen en warme stroopwafels. 

Karien Meinders

Karien verdiept zich graag in de maatschappij en politiek.  In haar vrije tijd zit ze het liefst op haar balkon met koffie te genieten van de zon, spelend op haar gitaar. En anders is ze bij vrienden en familie, een muziekevenement, experimenteert ze in de keuken of snuift ze cultuur op stedentrips: andere talen, gewoonten, architectuur en ander eten.

Charlotte Philipsen
 

Charlotte is jong, gedreven en niet bang voor een nieuwe uitdaging. Ze vindt het belangrijk dat kinderen meepraten over zaken die ook invloed hebben op hun. Kinderen en jongeren zijn de toekomst, waarom mogen ze hier dan niet over meepraten en meebeslissen. In haar jeugd mistte zij soms dat volwassenen naar haar ideeën luisterden. In haar vrije tijd is Charlotte graag actief met vrienden en familie, heeft ze vaak een creatief project en nodigt ze het liefst mensen bij haar thuis uit voor een heerlijk etentje.

Rico Massar
 

Rico is afgestudeerd aan de Hogere Hotelschool in Den Haag. In zijn werk krijgt hij energie van iets goeds doen voor een ander en voor de wereld en wanneer hij het gevoel krijgt dat zijn werk een positieve impact heeft. Rico is erg geïnteresseerd in maatschappelijke thema’s zoals duurzaamheid en gezondheid. Kinderen zijn enorm creatief en laten zich niet tegenhouden door bepaalde kaders en denken juist waarom iets wel kan. Daar kunnen wij volwassenen vaak nog wat van leren! 

Tamara Salsbach
Adviseur Kind-inclusie Curaçao

 

Kinderrechten staan bij Tamara hoog in het vaandel, en dus ook het recht op een 

participatie. Ze is trots dat ze deel mag uitmaken van dit team, vanuit zonnig Curaçao. Prachtig om te zien hoe kinderen tijdens de trajecten groeien en hoe de volwassenen grote waardering krijgen van én voor kinderen.

Mirla Passchier

Project Manager Kids Council  Aruba

Mirla is geboren op Aruba, heeft een Arubaanse moeder en een Nederlandse vader, ze is moeder van een zoon & dochter. Mirla is heel actief en enthousiast bezig om de scholen te verbinden aan de business community zodat de stem van het kind echt gehoord wordt en meetelt. Mirla is heel erg bekend op het eiland vanwege haar hardloop activiteiten (overgenomen door de pionier, haar vader), het zogeheten Rondje Aruba. Over energie gesproken...

Yvonne Siegersma

De juiste vragen stellen is belangrijker dan ooit. Nieuwsgierig zijn en creatief na durven denken is vanzelfsprekend voor kinderen. Zo gaat Yvonne  zelf graag observerend door het leven. Ze is gedreven bij te dragen aan het vinden van oplossingen van maatschappelijke vraagstukken. Schilderen, tekenen en nieuwe sporten of plekken ontdekken zijn dingen die zij het liefste doet in haar vrije tijd.

logo-YC.png

kind-inclusie voor een duurzame wereld

CBFLogo.png
ANBI.png

Missing Chapter Foundation 
't Hoenstraat 5
2596 HX Den Haag
+31 (0)70 200 57 00

info@missingchapter.org

  • Black Instagram Icon
  • Black Youtube Icoon
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon